marți, 13 ianuarie 2009

Website to PDF Print

Ar putea exista cateva motive pentru care un " user " ar dori să aiba posibilitatea să transforme o pagină web in PDF, cum ar fi: de a împărtăşi cu un prieten non-online, pentru a putea trimite continutul paginii web prin e-mail sau pur si simplu pentru a putea citi informatiile ulterior , pastrandu-se, insa , forma originală a paginii.
Din punct de vedere al unui ownerului de site, dand posibilitatea vizitatorului sa converteasca continutul paginii web in PDF, realizeaza o crestere a numarului de vizitatori interesati si va duce la o mai buna promovare a site-ului.
Proprietarii de site care încă nu oferă o opţiune RSS pe site-ul lor (dacă inca mai există azi!) sau care doresc să ofere mai multa libertate la articolele de pe pagina de web, pot folosi script-ul oferit de http://web2.pdfonline.com/. Pentru a avea acces la acest script este necesara inregistrarea pe site. Codul obtinut se copiaza in HTML-ul paginii care va putea fi convertita in PDF. Singurul dezavantaj este ca scriptul trebuie copiat in codul HTML al fiecarei paginii.

Niciun comentariu: